Erotik Ürünler Sex Shop
Cinsel Ürün Sipariş ve Bilgi İçin İletişime Geçin:
🕻 Telefon Canlı Destek: 0552 853 68 90
✆ Whatsapp Canlı Destek: 0554 199 65 29
🕊 Twitter Canlı Destek : @harikamoda
www.ErotikUrunler.com 2004 Yılından Beri Cinsel Sağlık Ürünleri ve Seks Fantezileri Aletleri Satan Erotik Shop Mağazasıdır.

19 Şubat 2020 Çarşamba

Cinsel İçerikli Rüyalarınızın Sebebi Uyku Pozisyonunuz Olabilir - Mahmure

Cinsel İçerikli Rüyalarınızın Sebebi Uyku Pozisyonunuz Olabilir - Mahmure: Cinsel İçerikli Rüyalarınızın Sebebi Uyku Pozisyonunuz Olabilir
Yazdır
A
Yazı Tipi

"Yapılan araştırmalar, erkeklerin % 93’ünün, kadınların ise % 86’sının hayatlarında en az bir defa erotik içerikli rüya gördüğünü söylüyor. Kimileri daha sık bu tarz rüyalar görürken, kimileri ise ayda yılda bir defa görüyor. Peki bunun sebebi ne? Cinsel içerikli rüyaların uyku pozisyonu ile ne ilgisi var?"
Bu konuyla ilgili yapılan araştırmalar ve sonuçları bir hayli ilginç. Hıng Kong’ta yapılan ve 670 üniversite öğrencisinin katıldığı bir ankette, gençlere cinsel içerikli rüyalar görüp görmedikleri, görüyorlar hangi sıklıkta olduğu soruldu. Bu soruların yanı sıra katılımcılardan genel uyku pozisyonları hakkında da bilgiler istendi. 670 katılımcıdan % 66’sının kadın % 34’ünün erkek olduğunu da belirtelim.

Yüz üstü uyuyanlar daha şok rüya görüyor

Anket sonuçları ise oldukça şaşırtıcıydı. Ankete katılanların % 72’lik kısmı yan yattığını, yüzde % 23 sırt üstü, % 5’i ise yüz üstü uyuduğunu söyledi. İlginç olan kısım ise yüz üstü uyuduğunu söyleyen katılımcıların, erotik rüya görme sıklığının diğerlerinden daha fazla olmasıydı.

Uzmanlar, yüz üstü yatan kişilerin diğerlerine oranla daha sık cinsel içe



5 tl parfüm afradizyak afrodisyak afrodiyak afrodizak afrodiziyak afrodizyak afrodizyak bayan parfüm afrodizyak besinler afrodizyak bitkiler afrodizyak bitkiler nelerdir afrodizyak damla afrodizyak erkek parfüm afrodizyak erkek parfümleri afrodizyak erkek parfümü afrodizyak etki afrodizyak etkili afrodizyak etkili bayan parfüm afrodizyak etkili bayan parfümler afrodizyak etkili besinler afrodizyak etkili bitkiler afrodizyak etkili erkek parfümleri afrodizyak etkili kokular afrodizyak etkili parfüm afrodizyak etkili parfüm isimleri afrodizyak etkili parfümler afrodizyak etkili yiyecekler afrodizyak etkisi afrodizyak etkisi nedir afrodizyak gıdalar afrodizyak hap afrodizyak haplar afrodizyak ilaçlar afrodizyak içecekler afrodizyak içeren bayan parfümleri afrodizyak içeren besinler afrodizyak içeren bitkiler afrodizyak içeren erkek parfümleri afrodizyak içeren parfümler afrodizyak içeren yiyecekler afrodizyak kadın parfüm afrodizyak kahve afrodizyak koku afrodizyak kokular afrodizyak kokulu parfümler afrodizyak kokusu afrodizyak meyveler afrodizyak nasıl yapılır afrodizyak ne afrodizyak ne demek afrodizyak ne demektir afrodizyak nedir afrodizyak nelerde bulunur afrodizyak nerede satılır afrodizyak parfüm afrodizyak parfüm bayan afrodizyak parfüm erkek afrodizyak parfüm kadın afrodizyak parfüm kadınlar için afrodizyak parfümler afrodizyak parfümler erkek afrodizyak parfümleri afrodizyak parfümü afrodizyak yağlar afrodizyak yemekler afrodizyak yiyecekler afrodizyak yiyecekler hangileridir afrodizyak çikolata afrodizyak ürünler afrodizyakli kadin parfumleri afrodizyakli parfüm afrodizyaklı bayan parfümleri afrodizyaklı parfümler androstenol arzu bayan afrodizyak bayan afrodizyak damla bayan afrodizyak parfüm bayan damla bayan damlası bayan istek artırıcı bayan istek artırıcı ilaçlar bayan parfümler bayan performans arttırıcı bayan performans arttırıcı damla bayan uyarıcılar bayan viagrası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder