Erotik Ürünler Sex Shop
Cinsel Ürün Sipariş ve Bilgi İçin İletişime Geçin:
🕻 Telefon Canlı Destek: 0552 853 68 90
✆ Whatsapp Canlı Destek: 0554 199 65 29
🕊 Twitter Canlı Destek : @harikamoda
www.ErotikUrunler.com 2004 Yılından Beri Cinsel Sağlık Ürünleri ve Seks Fantezileri Aletleri Satan Erotik Shop Mağazasıdır.

4 Mart 2022 Cuma

Fashion Dude 17.2 cm Boy 4.1 cm Çap Gerçekçi Çift Katmanlı Et Dokulu Dildo C-CH7117

 


Fashion Dude 17.2 cm Boy 4.1 cm Çap Gerçekçi Çift Katmanlı Et Dokulu Dildo C-CH7117

Anti Bakteriyel malzemeden, toplam 17.2 santim boyunda, 4.1 cm çap kalınlığında, çift katmanlı çok gerçekçi penis dokusu ve yapısında, esnek - sağlam ve bükülebilir, testisli, vantuzlu, eşsiz işçilikte yapay penis.

Gerçekçi kıkırdaklı penis özelliği verilmiş olan suni penisin tış katmanı esnek deri gibi yumuşak et dokulu, iç katmanı penis kıkırdağı gibi sert yapıdadır.

Dual Density, extra gerçekçi dokunuş etkisi. Yüksek kalite yumuşak silikon , cilt dostu sudan etkilenmeyen malzemeden üretilmiştir.gerçekçi görünümü sağlayan etli penis yapısındadır.

Yapay Penisde eşsiz işçilik çift katmanlı yapıda; iç kısım sert ve kıkırdak benzeri dolguda, dış kısmı ekstra tumuşak silikondan olup gerçek penis hissinden farkı yoktur

Esnek ve Sağlam realistik dildo; hiç bir zarar görmeden bükülmeye ve eğilmeye uygun esneklikte ve sağlamlıktadır.

Realistik Penisin vakum etkisiyle yapışan vantuzu güçlüdür, masa, cam, fayans, çini, granit gibi pürüzsüz düz yüzeylere yapışarak ellerinizi kullanmadan ilişki yaşamanızı sağlar.

Paket İçeriği: 1 adet Dildo.

Kullanım Şekli: Yapay penislerin kullanımı esnasında kaydırıcı krem - lubrikant jel veya seks yağı ile kullanılması tavsiye edilir. Sağlık ve hijyen için kullanım öncesi ve sonrasında temizliği yapılmalıdır.

Raf Ömrü: Vibratörün son kullanma tarihi yoktur, kullanıma ve temizlik kurallarına uyulması halinde yıllarca kullanılabilir..

Temizlik: Suni penislerin temizliğinde ılık su ve ell sabunu kullanın. kaynar su ve deterjanlar yüzeyini tahriş edebilir, kullanım ömrünü azaltabilir.

Kullanıcı Sınıfı: Kadın, aktif pasif gay, lezbiyen, biseksüel, trans-travesti - crossdresser, evli çift seks oyuncakları.

Uyarılar: Ürünlerin doğal yapısının korunması ve hijyenik kalması için üretici firmalar tarafından ürünlerin bir çoğunda dış yüzeyine doğal koruyucu maddeler sürülmüştür. Bu nedenle ürünlerin ilk kullanım öncesi yıkanması tavsiye edilir.

 

Dildo - Vantuzlu
Diğer Realistik Penis Modellerimiz
Etiketler: realistik penisrealistik dildodildopenisyarakgerçekçi penisvantuzlu peniset dokulu dildo yapay penissuni penisdüz zeminlere yapışan penisvantuzlu dildo17 cm penis17 cm dildo17 cm realistik penis17 cm vibratör17 cm yarrak17 cm sik18 cm penis18 cm vibratör18 cm dildo18 cm realistik penis18 cm yarrak18 cm sik,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder